اخذ گواهی نامه امنیتی افتا - صفحه نخست

اخذ گواهی نامه امنیتی افتا

"سال جهش تولید"

با سلام و احترام

شرکت دانش بنیان رادپرداز رازی مستقر در مرکز رشد دانشگاه رازی موفق به اخذ گواهینامه امنیتی افتا گردید. این گواهی در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و مقاوم سازی سامانه ها، زیرساخت ها و سرویس ها صادر شده است. لازم به ذکر است که شرکت رادپرداز رازی به عنوان تنها شرکت دارای پروانه افتا در زمینه امن سازی سامانه ها و زیرساخت در استان مشغول به فعالیت می باشد. دو شرکت دیگر فعال در استان در حوزه های امنیت فیزیکی و پشتیبانی فنی محصولات فتا مشغول به کار می باشند.

با توجه به اینکه از این پس تنها شرکت های دارای پروانه افتا مجوز انجام پروژه های امنیت سایبری در سازمان ها را خواهند داشت، لذا پیشنهاد می شود ادارات و سازمان های استان جهت آشنایی و استفاده از خدمات این شرکت ها به لینک زیر مراجعه نمایند. شرکت رادپرداز رازی نیز با همکاری اساتید و متخصصین دانشگاه رازی و مرکز آپا دانشگاه آماده خدمت رسانی در حوزه امنیت فناوری اطلاعات می باشد.